Zambia- Et land fylt av glede, sang og dans!

Hvorfor vi elsker Zambia

Zambia er et ressursrikt land som er dobbelt så stort som Norge og holder til i den sørlige delen av Afrika. Mesteparten av landet består av høylandsplatå med lange strekninger av fjellkjeder, blant annet den høyeste som grenser til Malawi i Nord. Landet er perfekt for deg som vil utforske safari til fots, bli tatt med storm av verdens største fossefall eller bli kjent med en lokal landsby og dens sprudlende historie og kultur.

1.

Test dine grenser

Utfordre din komfortsone og ta et bad i «Devils Pool» på Livingstone øyen ved Victoriafallene. Her vil du ha muligheten til å svømme helt ut på kanten av et stup mens du nyter den vakre utsikten over et av verdens syv naturlige underverker.

2.

Kom tett på ville dyr

Opplev safari med en ny vri – til fots! I Zambia har du muligheten til å være med på «walking safari», noe som garantert vil få deg til å kjenne på adrenalinet og samle minner for livet. Kanotur med krokodiller og flodhester

Picture
Picture

3.

Opplev variert kultur

Landet består av et bredt spekter av kultur med over 120 forskjellige kulturer med sine egne landsbyer og historier. Vår lokale ambassadør vil kunne vise deg sitt land og de diverse stammene med sine ulike tradisjoner og kulturer.

4.

Vekk festivalånden

Ta del i festivaler som er en viktig del av landets tradisjoner. På slutten av regnsesongen holdes seremonien Koumbaka og i perioden oktober/november når fullmånen vises er det tid for nok en seremoni kalt Shimunenga. Under begge disse seremoniene vil du oppleve etisk kultur og få muligheten til å bli kjent med Zambierne.

Utvalgte opplevelser i Zambia

For oss er nøkkelen til en god opplevelse at den er bærekraftig, utviklet av lokale og ikke minst at den gir deg minner for livet! Med Kiwano Travel kan du velge å booke kun en enkeltopplevelse eller du kan skreddersy din egen drømmetur basert på eventyrene nedenfor. Alle våre opplevelser er utviklet og kvalitets-sjekket av våre lokale ambassadører og vi kan garantere deg at samtlige eventyr vil gi deg mersmak på landet du besøker!!

Inspirerende destinasjoner

Våre lokale ambassadører fant raskt ut at det å velge ut kun 6 favorittdestinasjoner i sitt eget land er langt fra enkelt. Med en enorm erfaring og forkjærlighet for reise skulle de gjerne valgt langt flere. Gjennom utvalget nedenfor har vi likevel tatt sjansen og destinasjonene du kan se er blant vår ambassadørs absolutte favoritter!

Victoriafallene
Kabwata Cultural Village i Lusaka
Zambezi elva
Sør-Luagwa nasjonalpark
Hvitt neshorn reservat
Livingstone

Chat med teamet vårt

Har du noen spørsmål? Ta kontakt med våre reiseplanleggere som er i tett kontakt med vår lokale ambassadør.

Møt vår lokale ambassadør i Zambia

Her i Kiwano Travel tror vi at ethvert unikt eventyr starter med lokal ekspertise og kunnskap, og bygger derfor hele vår drift, reiser og inspirasjon rundt våre ambassadører ved alle destinasjonene vi tilbyr.

Klar for nye opplevelser i Zambia?

Er du klar for å starte ditt neste eventyr? Våre reiseplanleggere gleder seg til å sette sammen en unik reise!