Bortgjemte perler i Thailand

Hvorfor vi elsker Thailand

Thailand er anerkjent for deres fantastiske stender, smilende mennesker, gode mattradisjoner og flotte turistdestinasjoner som har gjort det til et førstevalg for mange som skal til Asia for første gang. Landet har likevel utrolig mye mer å tilby innenfor kultur, natur og opplevelser dersom en kommer seg litt utenfor turistfellene. I Thailand kan du bo i en liten trehytte eller på et flytende hotell, en kan utforske en bortgjemt grotte og besøke et lokalt tempel for en introduksjon i buddhisme. Du kan også utforske ukjente fjellområder i Thailands tykke jungel på motorsykkel eller sende opp din egen ønskelanterne under Loy Krathong-festivalen i Chang Mai.

1.

Jungeleventyr

Thailand har en rekke fantastiske jungelområder som er rike på dyreliv, historie og tradisjon. En tur inn i jungelen kan by på møter med lokale familier som lever slik de har gjort gjennom generasjoner, varme kilder en kan bade i og storslåtte fossefall.

2.

Tradisjonsrik mat

Mat er kultur i Thailand, og familien koser seg i timevis sammen på gulvet mens de deler historier fra dagen. Hver provins i Thailand har sitt eget særpreg på de lokale rettene. Hvor mange chilier klarer du i din mat?

Picture
Picture

3.

Ro i sjelen

Thaiene er kjent for å være et av verdens mest vennlige folkeslag, og det er ikke uten grunn! Deres buddhistiske tradisjon har gitt dem et levegrunnlag med respekt for alt levende. Et besøk til Thailand er ikke komplett uten et møte med en lokal munk for å lære meditasjonens kunster.

4.

Helse & velvære

Massasje er en viktig del av hverdagslivet i Thailand, og et must for alle som besøker landet. Under Thai-massasje bruker man ingen oljer eller kremer, men bruker muskelsmerte gjennom unike tøye, bøye og pressteknikker for å få kroppen til å slappe av.

Utvalgte opplevelser i Thailand

For oss er nøkkelen til en god opplevelse at den er bærekraftig, utviklet av lokale og ikke minst at den gir deg minner for livet! Med Kiwano Travel kan du velge å booke kun en enkeltopplevelse eller du kan skreddersy din egen drømmetur basert på eventyrene nedenfor. Alle våre opplevelser er utviklet og kvalitets-sjekket av våre lokale ambassadører og vi kan garantere deg at samtlige eventyr vil gi deg mersmak på landet du besøker!!

Inspirerende destinasjoner

Våre lokale ambassadører fant raskt ut at det å velge ut kun 6 favorittdestinasjoner i sitt eget land er langt fra enkelt. Med en enorm erfaring og forkjærlighet for reise skulle de gjerne valgt langt flere. Gjennom utvalget nedenfor har vi likevel tatt sjansen og destinasjonene du kan se er blant vår ambassadørs absolutte favoritter!

The Pai District
Buriram
Chang Mai
Ayutthaya
Phuket
Chumphon

Chat med teamet vårt

Har du noen spørsmål? Ta kontakt med våre reiseplanleggere som er i tett kontakt med vår lokale ambassadør.

Møt vår lokale ambassadør i Thailand

Her i Kiwano Travel tror vi at ethvert unikt eventyr starter med lokal ekspertise og kunnskap, og bygger derfor hele vår drift, reiser og inspirasjon rundt våre ambassadører ved alle destinasjonene vi tilbyr.

Klar for nye opplevelser i Thailand?

Er du klar for å starte ditt neste eventyr? Våre reiseplanleggere gleder seg til å sette sammen en unik reise!