Våre Lokale Ambassadører

Et reisebyrå med lokal forankring

Vi i Kiwano Travel mener at mer lokal kunnskap må inn i reiseplanleggingen og engasjerer derfor Lokale Ambassadører ved alle våre destinasjoner. Ambassadørene er ansvarlige for å bygge opp våre reiser fra bunnen opp og er de ekte heltene bak de fantastiske reisehistoriene! De er våre destinasjonsspesialister, reisedesignere, guider og kreative partnere.

De fleste av våre ambassadører er mennesker vi selv har møtt på våre reiser og som har gitt oss uforglemmelige opplevelser vi brenner for å dele med andre! De er eventyrere som elsker å reise og har alle dyp kjennskap til de skjulte skattene deres hjemland har å by på! Det er hun som midt på natten tok oss på en humpete tur gjennom regnskogen i India for å følge sporene etter ville elefanter. Eller han som tok oss med på sin motorsykkel over grensen fra Uganda til DR Kongo, kun for å hilse på og vise oss viktigheten av vennskap på tvers av grenser. Kort fortalt, våre Lokale Ambassadører er de beste reiseplanleggerne vi kan drømme om!

Vårt Kiwano nettverk

Kiwano har allerede lokale ambassadører ved en rekke destinasjoner i sørøst Asia og sentral Afrika. Vi jobber sammen hver eneste dag for å kunne tilby våre reisende de gode historiene, autentiske reiser og inspirasjon som kommer fra hjertet.

Møt våre lokale ambassadører

Her i Kiwano Travel tror vi at ethvert unikt eventyr starter med lokal ekspertise og kunnskap, og bygger derfor hele vår drift, reiser og inspirasjon rundt våre ambassadører ved alle destinasjonene vi tilbyr. Dette gjør at din reise er med på å skape arbeidsplasser og verdiskapning lokalt, samtidig som du vil få opplevelser og erfaringer du ikke vil kunne få noe annet sted.

Velg land av interesse nedenfor.

Reis Nå!

Er du klar for å starte ditt neste eventyr? Våre reiseplanleggere gleder seg til å sette sammen en unik reise!