Velkommen til vårt presserom

Så gøy at du er interessert i det vi driver med!

Hvorfor skal du skrive om oss? Kiwano Travel er en liten startup med 5 ansatte, men med et stort nettverk av lokale på alle destinasjonene våre i Asia og Afrika, i tillegg til i Norge. Vi er alltid på jakt etter å utvide horisontene våre, og setter stor pris på omtale fra pressen, influencere eller journalister. Vi defineres av den lokale forankringen, våre etiske og miljøvennlige verdier, og ikke minst rundt arbeidet for å skape et bærekraftig reiseliv. Det finnes ingen bedre sted for å finne de virkelig unike og autentiske opplevelsene – alle satt opp av vårt nettverk av lokale. Les mer om oss her.

Har du lyst til å skrive om oss?

Men, du vet ikke helt hvor du skal begynne? La oss hjelpe deg i gang! I denne seksjonen finner du en samling av pressemeldinger, historiefortellinger og brosjyrer til inspirasjon. Vi anbefaler også å ta en tur innom bloggen vår for å få med deg hva vi fokuserer på akkurat her og nå.

Media ressurser

Her finner du alt du trenger for å skrive om oss. Men, hvis du føler at noe mangler, eller likevel ønsker å snakke med oss, er det bare å ta kontakt med oss når som helst gjennom skjemaet under. Vi ser frem til å høre fra deg!

Hva andre sier om oss

Kristine
Eventyrer

Oh my! Jeg må bare fortelle det her..! Jeg håper Kiwano Travel får et tonn av reisende! Alle menneskene jeg har møtt er så fantastiske, og jeg vil bare gi dem masse gjester så de kan gi mest mulig tilbake til lokalsamfunnet! Jeg vil så gjerne kommunisere den varmen og kjærligheten fra alle menneskene jeg har møtt!

frank
Reisende

På vegne av hele familien, vil jeg rette en stor takk til hele teamet som arrangerte en vidunderlig ferie i Borocay på Filippinene. Dette var en viktig tur for oss siden vi hadde tre bursdager på tre dager, både meg, kona mi og datteren vår. Kiwano teamet var så hjelpsomme, støttende og fantastiske gjennom vår 6 dager lange tur. Vi vil definitiv bruke Kiwano Travel til alle våre fremtidige reiser og ferier!

Anna
Utforsker

Ok folkens – jeg sitter nå og ser på bilder fra Afrikaturen sist sommer. Mange av oss hadde andre før vært på dette kontinentet, og vi booket hele reisen vår gjennom Kiwano Travel. Av hele mitt hjerte kan jeg si at hele turen ble så mye mer avslappende ved å vite at de hadde kontroll på alt, og høydepunktet av alt: den personlige oppfølgingen vi fikk gjennom hele turen, alt fra kul informasjon hver gang vi kom til en ny destinasjon, til personlige velkomstbrev da vi ankom hotellene.

kONTAkT oss

Ingen spørsmål er for små eller for store. Vi vil gjerne høre fra deg, og gleder oss til å planlegge din neste reise sammen med oss!

Alt handler om det lokale!

Last ned appen vår for å få de mest unike, autentiske og fantastiske opplevelsene rett i lomma! Du sjekker, bestiller og holder oversikten over bookingen din direkte fra mobilen. Er du klar til å oppleve verden gjennom lokale øyne?