#StartingWithTheSelf

Bli med på et 30 dagers eventyr for positiv endring!

Vi lever i en verden der vi blir bombardert med inntrykk, meninger og salgstriks til enhver tid. Det er overveldende, forvirrende og forstyrrende, og det gjør det som regel lettere å bare ikke gjøre noe som helst. Men, nok er nok og nå vil vi ta tilbake kontrollen over vår egen tilværelse! For å kunne skape en bedre verden må vi, uansett hvor vi er i verden, starte med oss selv. I løpet av 2019 vil Kiwano sammen med våre ambassadører spredt verden over jobbe med hvordan vi forholder oss til vår planet, våre relasjoner og vår indre helse, og videre dele hvordan dette oppleves på tvers av land, kulturer og oppfattelser.

Vi vil også ha deg med på prosjektet! Gjennom de tolv månedene som utgjør 2019 vil vi introdusere spennende temaer med fokus på positiv endring, personlig velvære og bærekraftig vekst. Vi vil gi deg tips og inspirasjon for hvordan du kan bidra til positive endringer; både for deg selv, ditt nærmiljø og ikke minst for kommende generasjoner.

30 dager med vekst

Hver ukedag gjennom månedene du velger å ta del i vil du motta motiverende inspirasjonsbrev proppfulle av interessante fakta, oppfordringer og utfordringer. Vi vil kun sende deg info om månedsemnene du er interessert i, og du kan selv velge om du vil melde deg på kun ett tema eller flere. Vårt mål med kampanjen er at du som deltager skal inspireres til å ta informerte valg på linje med dine verdier og ønsker for fremtiden.

Samhold på tvers av landegrenser

Vi ønsker å skape et internasjonalt samhold av mennesker på tvers av alle våre destinasjoner. Påmelding til kampanjen sikrer deg tilgang til vår Inner Circle-gruppe på Facebook, et inspirasjonsforum hvor alle deltagere sammen diskuterer emnene i vår kampanje og deler sine bidrag til positiv endring. Vi oppfordrer deg også til å bruke hashtaggen #StartingWithTheSelf for å dele inspirerende innhold på tvers Instagram, vår nettside og andre sosial medier.

5 Minutter med daglig Inspirasjon

Vi forstår at innboksen til de fleste allerede er overfylt av daglige nyhetsbrev fra selskaper som skriker for oppmerksomhet. Hvert inspirasjonsbrev du mottar fra oss vil derfor være på under 300 tegn og tipsene er designet for å være enkle å gjennomføre i en ellers travel hverdag. Om du ønsker mer dybde vil Kiwanos blogg og våre sosiale medier daglig fylles med utfyllende inspirasjon.

12 Måneder Fullspekket med Inspirasjon

2019 vil representere et år for eventyrlig endring for oss i Kiwano Travel, og vi kan ikke vente med å dele spennende inspirasjon med deg! Nedenfor finner du temaene vi vil ta opp gjennom #StartingWithTheSelf kampanjen. Hver luke vil åpnes etterhvert som måneden nærmer seg, men du kan allerede nå få en sneakpeek og melde deg på enten ett eller flere temaer gjennom skjemaet lenger ned på siden.

Januar
The Power of One

Januar er satt av til forberedelse og vi ønsker i denne måneden å sette fokus på hvordan akkurat dine valg, verdier og handlinger kan bidra til å endre verden i positiv retning. I januar ønsker vi deg velkommen gjennom en rekke inspirerende nyhetsbrev og artikler med fokus på hvordan akkurat dine handlinger påvirker verden vi lever i og hvordan du kan ta valg som gagner både deg selv og planeten vi lever på.

Februar
Plastic Fantastic

Gjennom denne måneden vil vi reflektere over hvor vanskelig det egentlig er å leve plastfritt og gi deg praktiske tips på veien mot en grønnere og mer plastfri hverdag! Vi vil sette et fokus ikke bare på plast, men også på hvordan enkle grep kan gjøre vår hverdag langt grønnere! Vi vil fremme individer og selskaper som jobber for en mer bærekraftig hverdag og dele deres aller beste tips med dere!

Mars
Inspiration Detox

Den konstante mengden informasjon vi mottar gjennom sosiale medier, nettaviser og andre online plattformer påvirker hvordan vi tenker og hvordan oppfatter verden. Men er den konstante tilgjengeligheten for inntrykk bra for oss? I mars tar vi for oss teknologi og hvordan denne styrer både vår hverdag og vårt syn på verden.

April
Mindfulness & Decluttering

Dagens samfunn stiller høye krav til vår bruk av tid og ressurser. Spesifikke teknikker og små endringer i hverdagen kan derimot bidra til store forbedringer for egen velvære. Mindfulness, meditasjon og minimalisme kan høres mystisk ut for mange, men gjennom enkle teknikker kan de kanskje også hjelpe nettopp deg på veien mot en stressfri og lykkeligere hverdag.

Mai
The Ethics of Eating

Hva vet du egentlig om maten du spiser? Faktum er at de fleste av oss vet veldig lite, og sannsynligheten er stor for at mange av oss hadde lagt om kostholdet fullstendig om vi visste den fulle og hele sannheten bak våre matvaner. I mai går vi dypt inn i matindustrien og gir deg sunne, gode og praktiske løsninger for hvordan akkurat du kan føle deg mer komfortabel med dine matvalg!

Juni
Giving Back – The Ethical Way

Tilbudet om å donere penger til veldedige formål lyser mot oss fra alle kanter. Hva går pengene til og er bistand administrert av vestlige organisasjoner den beste måten å hjelpe på? I juni setter vi fokus på bistandsbransjen og diskuterer hvordan metodene som brukes kan ha negative ringvirkninger. Videre fremmer vi lokale initiativer som kanskje er bedre løsninger for fremtiden?

Juli
Fake News

Selve agurkmåneden I Norge vil bli brukt til å reflektere over dagens nyhetsbilde! Et stort antall ulike kilder bombarderer oss med inntrykk daglig, men hvor mye av dette bør vi egentlig lytte til? Får vi egentlig et realistisk og nyansert bilde av verden gjennom våre kilder og kan vi stole på at våre ulike nyhetskanaler gir et reflektert bilde av verden?

August
Future Leaders

August handler om inspirerende mennesker som har store ideer for fremtiden! Gjennom denne måneden vil vi fremme både enkeltpersoner og små bedrifter som har et positivt bilde av fremtiden og som bidrar i skapelsen og implementeringen av kreative og bærekraftige løsninger for fremtidige generasjoner. Vi vil videre motivere deg til å iverksette egen ideer for en lysere fremtid!

September
Big Thinking

I September tar vi deg med på en spennende reise i kunst og kreativitet. Vi vil snakke med eksperter på feltet om hva som gjør dem mest kreative og om hvordan du kan forbedre dine kreative evner. Videre vil vi introdusere deg for noen av våre ambassadørers favorittkunstnere på tvers av våre destinasjoner i Afrika og Asia.

Oktober
You Are What You Wear

Klesindustrien får allerede mye oppmerksomhet grunnet uetisk produksjon og lite bærekraftig utvikling. Likevel er det et flust av gode alternativer til de store merkene der ute som fortjener langt mer oppmerksomhet! Oktober handler om å promotere etiske løsninger for en mer bærekraftig fremtid.

November
The Next Hero… Is it You?

Hvor langt er du fra å være den du egentlig ønsker å være? Jobber du aktivt mot å følge dine innerste drømmer og er du lykkelig med retningen livet tar deg i? November handler om selvrealisering og arbeidet med å bli den best mulige versjonen av deg selv. Vi reflekterer rundt praktiske metoder for selvutvikling og gir deg unike råd om hvordan du kan sikre personlig utvikling i hverdagen.

Desember
A New Type of Christmas

Julen dreier seg for de fleste om god mat og minnerike øyeblikk med familien. Likevel har ordet julestress blitt synonymt med julen i lik grad som pepperkaker, og mange gruer seg til både ensomhet og hektiske dager med forberedelser og gaveshopping. I desember vil vi ta julen tilbake! Vi vil rette fokus mot nye løsninger og tradisjoner som kan bidra til å senke stresset og øke julegleden.

Meld deg på!

Jo flere vi er jo større endringer kan vi få til for en mer bærekraftig fremtid! Meld deg på #StartingWithTheSelf kampanjen gjennom skjemaet nedenfor eller send oss en mail slik at vi kan legge deg til. Du velger selv hvilke utfordringer du ønsker å ta del i og kan krysse ut temaene som interesserer deg nedenfor. Velkommen til et 2019 fylt med positiv energi, kreative endringer og spennende utvikling! Vi gleder oss til å vokse sammen med deg!

Hvilke utfordringer vil du melde deg på?

Marker starten på ditt eventyr ved å ta vår pledge!

Vårt mål er å skape en internasjonal bevegelse av endringsvillige og inspirerende mennesker fra hele verden, som sammen arbeider for en bærekraftig fremtid. Før du starter ber vi deg dermed ta vår pledge og dele denne med ditt nettverk. Last ned dokumentet nedenfor, skriv inn ditt navn, ta et bilde med en bakgrunn som inspirerer deg og last opp på sosiale medier under hashtaggen #StartingWithTheSelf. Vi deler også gjerne bildet ditt her og på vår blogg dersom dette er av interesse for deg. Målet med vår pledge er å skape en inspirerende forpliktelse som leder deg og dine venner til å ta reflekterte valg for en smartere hverdag.

Del kampanjen med dine venner!

Kiwano Travel ønsker å skape et stort internasjonalt samfunn av kreative og endringsvillige individer, som sammen arbeider mot et lykkeligere, mer reflektert og bærekraftig samfunn basert på forståelse og respekt. Vi ønsker å nå ut til et stort publikum både i Norge og internasjonalt og blir derfor svært takknemlige om du deler #StartingWithTheSelf kampanjen med ditt nettverk. Sammen kan vi gjøre en forskjell!