Mangfoldige Filippinene

Hvorfor vi elsker Filippinene

Landet med 7,107 øyer er hjem til mange av verden underverker, og vil aldri slutte å overraske deg med fantastiske opplevelser både over og under havoverflaten. Filippinene mangfoldige kultur kommer frem gjennom deres mattradisjoner, deres imøtekommende mennesker og deres rike historie. Dette unike mangfoldet blir tydelig under deres årlige festivaler i hver provins der de feirer beskyttende helgener eller legender fra deres område. Hver provins unike historie har også resultert i en rekke ulike tekstil-, mat-, kunst- og håndverkstradisjoner som filippinerne er veldig stolte over å dele med besøkende. Velkommen til mangfoldige Filippinene!

1.

Langstrakte strender

Med over 7,107 har Filippinene strender for enhver smak. Her kan du gjøre alt fra å surfe og snorkle til å fiske og svømme med hai.

2.

Rik mattradisjon

Hver provins i Filippinene har sin egen unike mathistorie og tradisjon, med unike retter og drikkevarer. Her kan en spise seg gjennom landet for fantastiske smaker og historier.

Picture
Picture

3.

Spennende historie

En reise gjennom Filippinene er en reise gjennom deres historie. Her finner du unike bygg, severdigheter og opplevelser som vil ta deg tilbake til en annen tid.

4.

Mangfoldig kultur

Filippinsk kultur er en miks av filippinsk og spansk kultur, påvirket av USA og andre deler av Asia. Filippinere er imøtekommende, familieorienterte, og ofte religiøse med en forkjærlighet for kunst, mote, musikk og god mat.

Utvalgte opplevelser i Filippinene

For oss er nøkkelen til en god opplevelse at den er bærekraftig, utviklet av lokale og ikke minst at den gir deg minner for livet! Med Kiwano Travel kan du velge å booke kun en enkeltopplevelse eller du kan skreddersy din egen drømmetur basert på eventyrene nedenfor. Alle våre opplevelser er utviklet og kvalitets-sjekket av våre lokale ambassadører og vi kan garantere deg at samtlige eventyr vil gi deg mersmak på landet du besøker!!

Inspirerende destinasjoner

Våre lokale ambassadører fant raskt ut at det å velge ut kun 6 favorittdestinasjoner i sitt eget land er langt fra enkelt. Med en enorm erfaring og forkjærlighet for reise skulle de gjerne valgt langt flere. Gjennom utvalget nedenfor har vi likevel tatt sjansen og destinasjonene du kan se er blant vår ambassadørs absolutte favoritter!

Batanes
Boracay
Banaue Rice Terraces
Cebu
Palawan
Siargao

Chat med teamet vårt

Har du noen spørsmål? Ta kontakt med våre reiseplanleggere som er i tett kontakt med vår lokale ambassadør.

Møt vår lokale ambassadør i Filippinene

Her i Kiwano Travel tror vi at ethvert unikt eventyr starter med lokal ekspertise og kunnskap, og bygger derfor hele vår drift, reiser og inspirasjon rundt våre ambassadører ved alle destinasjonene vi tilbyr.

Klar for nye opplevelser i Filippinene?

Er du klar for å starte ditt neste eventyr? Våre reiseplanleggere gleder seg til å sette sammen en unik reise!