Malawi – Afrikas varme hjerte

Hvorfor vi elsker Malawi

Malawi er et av de mindre landene i Afrika, gjemt mellom turistmagneter som Mosambik og Tanzania. Landet har utrolig mye å tilby sine besøkende, og det er ikke uten grunn landet har fått tilnavnet «Afrikas varme hjerte». Landet har blitt kåret til ett av de landene i verden som er mest vennlig mot fremmede, og den varme, avslappende og lune fremtoningen setter sitt preg på deg fra første «Velkommen til Malawi» møter deg ved flyplassen. Landet kan tilby krystallklart vann, en unik stjernehimmel, unike fiskearter, minneverdige fjellturer og safariparker som fortsatt ikke har blitt preget av masseturismen.

1.

Lake Malawi

En tredjedel av Malawi består av vann da hele østsiden av landet utgjør Lake Malawi, en av Afrikas største innsjøer. I følge UNESCO har innsjøen flere fiskearter enn noen annen innsjø, og Livingstone kalte sjøen «The Lake of Stars» da han refererte til de mange tusen fiskebåtene som drar ut på vannet hver kveld.

2.

Safari til fots

Malawi er hjem til safaricampen som anerkjennes som Afrikas første safari til fots. Her kan en overnatte i en stråhytte, våkne opp til løvenes brøl og gå ut sammen med guiden sin for å finne ut hva som har skjedd!

Picture
Picture

3.

Økovennlig øy-luksus

Med privatfly eller båt kan en ta seg noen dager på en av sjøens øyer med endeløst turkist hav, tropisk fisk, økovennlige resorter og majestetiske solnedganger. Et besøk til ett av landets mange luksusresorter med omtanke til miljøet og lokalsamfunnet vil skape minner for livet.

4.

Rikt fjellandskap

Malawi er rikt på gode naturopplevelser og kan skilte med både Mount Mulanje og Sapitwa Peak. Fjellene kan ikke helt måle seg med Kilimanjaro, men har likevel en rekke adrenalinfylte opplevelser, rikt dyreliv og en utsikt som vil ta pusten fra deg.

Utvalgte opplevelser i Malawi

For oss er nøkkelen til en god opplevelse at den er bærekraftig, utviklet av lokale og ikke minst at den gir deg minner for livet! Med Kiwano Travel kan du velge å booke kun en enkeltopplevelse eller du kan skreddersy din egen drømmetur basert på eventyrene nedenfor. Alle våre opplevelser er utviklet og kvalitets-sjekket av våre lokale ambassadører og vi kan garantere deg at samtlige eventyr vil gi deg mersmak på landet du besøker!!

Inspirerende destinasjoner

Våre lokale ambassadører fant raskt ut at det å velge ut kun 6 favorittdestinasjoner i sitt eget land er langt fra enkelt. Med en enorm erfaring og forkjærlighet for reise skulle de gjerne valgt langt flere. Gjennom utvalget nedenfor har vi likevel tatt sjansen og destinasjonene du kan se er blant vår ambassadørs absolutte favoritter!

Likoma Island
South Luangwa National Park
Kaya Mawa
Lilongwe
Nyika
Sapitwa Peak

Chat med teamet vårt

Har du noen spørsmål? Ta kontakt med våre reiseplanleggere som er i tett kontakt med vår lokale ambassadør.

Møt vår lokale ambassadør i Malawi

Her i Kiwano Travel tror vi at ethvert unikt eventyr starter med lokal ekspertise og kunnskap, og bygger derfor hele vår drift, reiser og inspirasjon rundt våre ambassadører ved alle destinasjonene vi tilbyr.

Klar for nye opplevelser i Malawi?

Er du klar for å starte ditt neste eventyr? Våre reiseplanleggere gleder seg til å sette sammen en unik reise!