KIWANOEVENTYRET

DRØM DEG BORT I ET FANTASTISK EVENTYR

Få en smakebit av hva du kan oppleve gjennom oss ved å se våre siste videoserier fra våre destinasjoner! Opplev de mest utrolige opplevelsene i Asia og Afrika gjennom øynene til to unge globetrottere da de satt kursen til Asia og Afrika for første gang. Fra dansing gjennom natten på indiske festivaler til å ta del i landbylivet i Zambia, disse jentene fikk sitt livs største eventyr!

SE TRAILEREN

SE ALLE EPISODENE

Reis Som Globetrotterne!

La adrenalinpumpa jobbe gjennom opplevelsene globetrotterne hadde på våre destinasjoner. Fra rafting og grotter til jakten på de blå flammene i hjertet av aktive vulkaner og kokkekurs med lokale smaksbomber, disse opplevelsene er designet for å virkelig føle på det fantastiske disse destinasjonene kan by på.

FØLG VÅRE EVENTYR PÅ SOSIALE MEDIER

Våre lokale er alltid på utkikk etter nye eventyr, og det betyr mye for oss at du følger oss på sosiale medier. Vi gleder oss til å dele magien fra våre eventyr med deg!

Alt handler om det lokale!

Last ned appen vår for å få de mest unike, autentiske og fantastiske opplevelsene rett i lomma! Du sjekker, bestiller og holder oversikten over bookingen din direkte fra mobilen. Er du klar til å oppleve verden gjennom lokale øyne?