Kiwanoeventyret

Følg Kiwanos Globetrottere Gjennom Årets Eventyr Denne Våren!

Hvem drømmer vel ikke om å reise verden rundt for å ta temperaturen på nye og unike opplevelser i Afrika og Asia? Kristine og Lukrecija bestemte seg tidlig for å gjøre noe annerledes under friåret etter videregående. Etter å ha fullført 13 års skolegang i Norge var jentene klare for et eventyr og tok dermed kontakt for å søke om posisjonen som Globetrottere for Kiwano Travel, en stilling designet for å trekke dem brutalt ut av komfortsonen og inn i en serie spennende opplevelser på tvers av kontinenter.

Årets mest fantastiske eventyr tok Globetrotterne på en uforglemmelig reise til alle Kiwano Travels destinasjoner i Afrika og Asia! Gjennom 3 måneder krysset de hele 12 landegrenser for å teste ut våre unike turkonsepter og de ble underveis utfordret til å finne nye og kreative løsninger innen bærekraftig reise. Våren 2019 publiserer vi en fargesprakende videoserie om jentenes opplevelser. Serien starter i Suldal og Sandnes hvor jentene vokste opp, men tar deg raskt med på en autentisk, ekte og eventyrlig reise på tvers av kulturer, landegrenser og eventyrlige landskap og naturperler. Serien kan du følge her, med nye episoder hver fredag hele våren!

Se Vår Nyeste Episode

The Pearl of the Orient is one of the world's largest archipelagos and the adventures explored here are all about water! From a stunningly beautiful hidden waterpark amidst tropical rainforests to picture perfect islands and lakes, the Globetrotters were definitely happy they packed their flippers! After days of glorious island escapes, the team visits a grand local music festival where they get to taste some peculiar local delicacies.

Episoder


Reis Som Globetrotterne!

Vårt mål med Kiwanoeventyret var at Globetrotterne ikke bare besøkte våre destinasjoner, men at de knyttet varige bånd til stedene, opplevelsene og menneskene de møtte på veien. Gjennom 3 måneder på reisefot fikk jentene et unikt innblikk i noen av de mest unike og spennende opplevelsene vi kan tilby og vi har nå valgt å gjøre Globetrotternes turer tilgjengelige også for dere der hjemme. Våre Globetrotterturer lanseres i mars 2019 og vil ta deg på de samme magiske opplevelsene Globetrotterne opplever i vår videoserie. Velg din favorittdestinasjon nedenfor og la Kiwanoeventyret begynne!

India

Botswana

Uganda

Kenya

Malawi

Zimbabwe

Indonesia

Tanzania

Thailand

Zambia

Filippinene

Kambodsja

Hold Deg Oppdatert På Sosiale Medier

Hver uke publiserer vi teasere for kommende Globetrotter-episoder på sosiale medier! Vi arrangerer Q&A– møter der Globetrotterne selv svarer på spørsmål for å inspirere deg til å forlate komfortsonen. I tillegg publiserer vi daglig inspirerende innhold fra våre ambassadører, våre reiseplanleggere og våre reisende! Følg med på Facebook, Instagram og Youtube for våre siste oppdateringer!

Liker Du Overraskelser?

Usikker på hvilket eventyr som passer deg best? Velg en overraskelsestur der vi sender deg på en Globetrottertur uten at du på forhånd vet hvilken! Vi møter deg på flyplassen får å avsløre hemmeligheten, men sender pakkelister og annen inspirasjon i forkant av reisen! Kontakt oss nå for å høre mer!