Unike destinasjoner,
Unike opplevelser

En smakebit på eventyrene bak hvert konsept

Det er ikke alltid lett å vite hvor en skal starte når en setter i gang med å planlegge en reise. Her har vi gjort litt av jobben for deg med å samle noen av de beste opplevelsene du kan få med deg på våre destinasjoner. Opplevelsene under er eksempler på eventyr vi vil sende deg på gjennom hvert av våre unike turkonsepter.

Våre turkonsepter

Vi ønsker å gjøre det lett å velge utradisjonelt! Vi har derfor satt sammen en rekke utradisjonelle turkonsepter for å hjelpe deg ut av komfortsonen og få opplevelser du vil ta med deg, også lenge etter at du er hjemme igjen.

OPPLEVELSESORIENTERING

For deg som liker utfordringer! Vi pusher deg ut av komfortsonen ved å sende deg oppgaver og utfordringer du må fullføre under reisen. Velger du å reise på opplevelsesorientering velger du selv selve landet du reiser til, men vil være uvitende om aktivitetene som venter og destinasjonene du vil besøke innad hvert land.

BLÅTUR

Dette reisekonseptet er utviklet for eventyreren! Konseptet er for deg som bryr deg mer om spenningen i selve opplevelsen enn destinasjonen hvor den finner sted. Du sender oss noen hint om hva du ønsker å få ut av din reise og vi legger opp din reiserute. Du vil ikke vite hvor du skal før du møter opp på flyplassen! Vi garanterer at våre blåturer vil ta deg gjennom noen av de mest spennende og eventyrlige opplevelsene vi kan finne!

Picture
Picture
MIN DRØMMEREISE

For deg som ikke er på budsjett. Dette er vårt mest eksklusive turkonsept der vi skreddersyr et program basert på drømmer og historier du velger å dele med oss på forhånd av turen. Vi lover deg en reise helt utenom det vanlige som tar deg med på spektakulære opplevelser og destinasjoner du aldri vil glemme.

LOKAL HELT

Her skreddersyr vår lokale Kiwano Ambassadør en tur der du kommer tett på hverdagslivet i landet du ønsker å besøke. Velger du dette konseptet handler turen om å møte, tilbringe tid med og lære av lokalbefolkningen. Dette kan dreie seg om å lære lokale dansetrinn for en unik festivalopplevelse, en dag på åkeren der du høster ris med den lokale bonden eller et matlagingskurs med landsbyens eldre. Alt avhengig av dine preferanser.

Kom i gang med planleggingen!

Våre reisekonsulenter og lokale ambassadører sitter klare til å designe ditt neste eventyr!

Utforsk våre destinasjoner

Alle steder har sin egen magi så lenge en er villig til å gå bort fra godt kjente turistfeller og masseturismen. Vi har valgt destinasjoner med en helst spesiell sjarm, kultur og historie for at du skal få en opplevelse du aldri vil glemme.

Reis Nå!

Er du klar for å starte ditt neste eventyr? Våre reiseplanleggere gleder seg til å sette sammen en unik reise for deg!