Bidra til Kiwanosamfunnet

Ditt bidrag på vår side

Kiwano Travel jobber for å knytte lokale personer fra hele verden sammen gjennom deres delte historier og reiseminner. Mangfold og det å fremme lokale stemmer er noe av det viktigste for oss. Vi vil derfor veldig gjerne dele ditt bidrag på vår blogg og sosiale medier om du har noe på hjertet.

Skriv et innlegg

Har du en inspirerende reisehistorie å fortelle? Eller kanskje du vil dele bilder fra reisene dine rundt i verden? Last opp innholdet ditt, og vi vil dele det på våre plattformer. Alle bidrag vil selvfølgelig bli kreditert.

SUBMIT YOUR ARTICLE

Hvorfor bidra?

I korte trekk, for å være en del av noe større! For å dele ditt bidrag på en voksende plattform, og for å booste ideen om at alle stemmer skal bli hørt. Vi er fortsatt helt nye på markedet, men vårt lokale team jobber hver dag for å øke følgerskaren vår.

3000++

Instagram følgere

500++

Facebook følgere

12+

Land

100+M

Locale

Vil du bli en av våre lokale?

Meld deg på her om du ønsker å vite mer om det å være en av våre lokale. Del ideer, kunnskap eller last opp det du vil, slik at vi kan bli bedre kjent med deg.

Alt handler om det lokale!

Last ned appen vår for å få de mest unike, autentiske og fantastiske opplevelsene rett i lomma! Du sjekker, bestiller og holder oversikten over bookingen din direkte fra mobilen. Er du klar til å oppleve verden gjennom lokale øyne?