Botswana - Landet som tilbyr rå natur på sitt beste!

Hvorfor vi elsker Botswana

Botswana er en slående vakker destinasjon med et eksepsjonelt dyreliv, variert landskap og rik kultur. Landet er lokalisert i den sørlige delen av Afrika og er den minst befolkede. Visste du at Botswana har over 135.000 elefanter og har den største bestanden i Afrika? Landet har mye å by på; deltaer, saltsletter og den berømte Kalahariørkenen som dekker 70 % av landet. Botswanere er vennlige mennesker som er stolte av sin egen kultur, derav sin urbefolkning og deler det gledelig med sine besøkende. Reiser du hit kan vi garantere at du vil få minner for livet!

1.

Vekk fra hverdagsstresset

Opplev den surrealistiske stillheten av deltaet mens du ligger på ryggen i en "makoro", en utskjært tradisjonell kano. Før i tiden ble denne typen kano brukt som eneste transport mulighet på kanalene. "Makoro" sees på som er et ikonisk symbol for deltaene.

2.

Rik kunst fra fortiden

Utforsk utgravde kløfter dekorert med steinkunst og strøket med keramikkskår av menneskehetens forfedre

Picture
Picture

3.

Fantastiske fjellturer

Opplev vakker utsikt ved å ta turen til "den sovende kjempe", Khage Hills. Toppen gir forskjellige vandreruter for enhver smak og er du heldig kan du få øye på grupper av bavianer!

4.

De vakre ørkenlandskapene

Kalahariørkenen og San-folket er en velkjent del av Botswana. Ørkenen opptar store deler av landet og San-folket har holdt til her i mange tusen år. Her er det en spennende mulighet for å bli kjent med urbefolkningen og lære av hvordan de lever. Kalahariørkenen er også berømt for endeløse og fargerike solnedganger.

Utvalgte opplevelser i Botswana

Spennende opplevelser lanseres snart!

Inspirerende destinasjoner

Mer informasjon kommer snart

Okavangodeltaet
Chobe nasjonalpark
Makgadikgadi Pans Game Reserve
Kalahariørkenen og San-folket
Tsodilo hills
Moremi gorge Goo‐Moremi Gorge

Chat med teamet vårt

Har du noen spørsmål? Ta kontakt med våre reiseplanleggere som er i tett kontakt med vår lokale ambassadør.

Våre lokale guider i Botswana

Her i Kiwano Travel tror vi at ethvert unikt eventyr starter med lokal ekspertise og kunnskap, og bygger derfor hele vår drift, reiser og inspirasjon rundt våre ambassadører ved alle destinasjonene vi tilbyr.

Klar for nye opplevelser i Botswana?

Er du klar for å starte ditt neste eventyr? Våre reiseplanleggere gleder seg til å sette sammen en unik reise!