Ansvarlige opplevelser

Våre verdier

Turisme har det største potensiale til å bidra til en sunn økonomisk vekst, trygge arbeidsplasser, valutainntekter og videreutvikling av lokale samfunn. Likevel vet vi at kun en tredjedel av pengene fra turister går til den lokale destinasjonen. Det er dette vi ønsker å endre på, og som også er bakgrunnen til at Kiwano Travel ble startet!

Lokal forankring

Alle våre reiser er utviklet sammen med vår lokale ambassadør i landet du besøker for å skape unike og autentiske opplevelser.

Miljøvennlighet

Våre reiser er utviklet med tanke på vårt felles ansvar for å ta godt vare på den eneste kloden vi har.

Etisk ansvar

Vi tar ansvar for at dine reiser bidrar til positiv utvikling, også lenge etter at du har kommet hjem.

Se etter våre reisekategorier

karbonnøytrale alternativer

Fra solcelledrevne gårder til kortreist og hjemmedyrket mat, se opp for denne badgen om du leter etter alternativer som tar begrensning av forurensing på alvor!

Ansvarlig møter med dyr

Fra fotturer med ville neshorn til trekking med fjellgorillaer, våre opplevelser I vill natur tar sterke hensyn til dyrene og nature de lever i.

INGEN DYR I FANGENSKAP

Vi holder oss unna dyr I fangenskap! Inkluderer våre opplevelser møter med dyr sikrer vi at våre partnere følger strenge regler rundt dyrenes velferd.

VEGANVENNLIG REISE

Vi støtter en plantebasert livsstil og nesten alle våre opplevelser kan tilpasses deg som ønsker vegane alternativer.

Vegan-vennlig reise

Opplevelser market med denne badgen kan tilpasses en vegetarvennlig livsstil.

BÆREKRAFTIGE EVENTYR

Alle våre opplevelser er så langt som mulig lagt opp for å støtte en grønn og mer bærekraftig fremtid.

VI STØTTER OPP OM LOKALSAMFUNNET

Lev livet som en local og vær sikker på at pengene du legger igjen går til å støtte lokalsamfunnet på destinasjonen du besøker.

Si nei til plastikk

Vi gjør det enkelt å unngå plastikk på reisen! Vi jobber tett med aktørene på stende vi besøker for å hinder bruk av engangsplast.

KLAR FOR Å OPPLEVE VERDEN SOM EN LOKAL?

HVA VI TROR PÅ

Å lære fra de lokale

Ved å bli kjent med nye mennesker tvinger vi oss selv til å utfordre måten vi ser på verden på, og måten vi tenker på. Slipp alle fordommer, slapp av, lev livet, og la de lokale vise Vei gjennom våre opplevelser.

Å utfordre komfortsonen

Våg å reis utenfor komfortsonen, og til å oppdage nye steder hvor naboen kanskje ikke har vært, og vi lover deg minner og opplevelser du ikke bare vil huske, men som også vil endre deg for resten av livet.

Å slippe taket

Reising handler om så mye mer enn bare et avbrekk i en stressende hverdag. Det handler om å bli bitt av nysgjerrigheten ved å oppleve noe nytt, og om lykkefølelsen av å klare å leve i nuet. Glem stress og alt som skal gjøres, og nyt friheten og harmonien mellom kultur og natur.

Å bidra til positive endringer

Reiser kan og skal bidra til livsendrende opplevelser. Våre reiser skal ikke bare skape magiske minner, men skal også bidra til personlig utvikling. Ved å utforske nye verdenshjørner, vil man også få en større forståelse for seg selv og andre.

Å ikke bidra til negative ringvirkninger

Kiwano Travel mener at alle reisende er ansvarlig for å behandle steder, personer og dyr med aller høyeste respekt. Velger du en reise med Kiwano lover vi ansvarlige aktører, slik at du kan være sikker på at du legger igjen positive fotspor på destinasjonen du besøker.

Møt teamet

Carina larsen

Reiseplanlegger

Carina er en ekspert på å utforske skjulte perler på alle steder hun drar til,og har et sant øye for fotografering. Hun er spontan og sier aldri nei til et nytt eventyr. For tiden er det innhøsting av egen ris på Bali eller fotografering på New Zealand som står høyest på bucketlisten.

EIRIK RYKKELID

Reiseplanlegger

Vi elsker Eirik sin energi,kjærlighet for eventyr og spontane sjel! Han blir ofte beskrevet som selve definisjonen på en aktiv livsstil, en perfekt egenskap når man planlegger en reise. Hans fascinasjon for reise, kultur og mennesker har, og vil alltid være der.

LINDA JONSTANG BOGSTAD

Sektretær

Linda drømmer om afrikanske solnedganger og dype jungelturer. Hun elsker naturen, og tiltrekkes av den ville naturen på Svalbard, men like herlig av den lokale gjestfriheten når hun reiser rundt i verden. Favorittmaten hennes finnes i de lokale hjem, og på engelske puber.

LENE TOLLEFSEN RODEGÅRD

Daglig leder

Fra bygging av barnehjem i Zimbabwe, en bakgrunn som sykepleier, og etter å ha levd på tre kontinenter, går det alltid i hundre rundt Lene! Den eneste gangen hun slapper ordentlig av er når hun setter seg på flyet til de neste spektakulære opplevelsene. Om det er fotsafari blant ville dyr på den afrikanske savannen, eller å nyte en coctail i den asiatiske solen.

KRISTINE RYKKELID

Daglig leder

Siviløkonom som yrke, men eventyrer i hjertet. I følge hennes egen mor er Kristine som oftest å finne med et kamera i hånden, et kråkereir på håret, og med ville dyr rett foran henne. Hun lever og ånder for opplevelsene, elsker å fotografere og er mer enn middels opptatt av personlig utvikling.

VÅRE LOKALE ER GRUNNMUREN I KIWANO TRAVEL! BLI KJENT MED DEM VED Å SJEKKE UT VÅRE LOKALE EVENTYR!

Møt våre lokale ambassadører

Alt handler om det lokale!

Last ned appen vår for å få de mest unike, autentiske og fantastiske opplevelsene rett i lomma! Du sjekker, bestiller og holder oversikten over bookingen din direkte fra mobilen. Er du klar til å oppleve verden gjennom lokale øyne?